Nytt schema från och med vecka 8

Enligt judoförbundet får nu ungdomar och barn födda 2002 och senare köra vanligt judoträning, se Uppdaterad info med anledning av utbrottet av coronavirus – Svenska Judoförbundet. Äldre som tränar behöver vi dock begränsa den fysiska kontakten under träningen och vi kommer erbjuda anpassad vuxenträning (träning i ruta som vi kört för alla tidigare). 

Från måndag den 22/2 kommer vi köra igång med fler träningspass och vanlig judoträning för de yngre. Det innebär att det kommer komma ut ett nytt schema. Vi behöver anpassa träningsschemat, för de nya restriktionerna samt att begränsa antalet personer på mattan samtidigt. Vi har en stor lokal, men utifrån regeln 10 kvm per person i lokalen så blir det ett max på antalet personer i lokalen. Eftersom vi inte vet hur många som kommer börja träna på varje pass, så måste vi hålla en extra koll på antalet. Skulle vi gå över maxantalet så måste vi tyvärr hantera det och begränsa antalet.

Det nya schemat kommer finnas på vår hemsida under veckan och vi kommer skicka ut en påminnelse nästa helg också. Är det några frågor kring schemat kontakta Tammar på tammar@judosundsvall.com  eller 073-037 79 92.

Vi vill också påminna om de riktlinjer som vi har rörande Corona: Corona | Judo Sundsvall och vädjar till er alla att följa dem.

Vi vill också uppmärksamma er att betala fakturan för medlemsavgiften som vi skickat ut till alla våra registrerade medlemmar. Har du fått en faktura och inte vill vara medlem längre, kom ihåg att meddela info@judosundsvall.com

Nu håller vi tummarna för att vi kan köra judoträningar för våra medlemmar och vi måste alla hjälpas åt att följa de restriktioner och riktlinjer som finns.