Snabbinfo vecka 12

Snabbinfo vecka 12

Holstein Judo Open: Guld till Felicia Fryklund, Robin 5:a
Felicia Fryklund Bengtsson och Robin Neijman tävlade på en seniortävling i Neumünster i Tyskland, ungdom och juniorer tävlande på Västcup i Karlstad. I Tyskland fick Felicia Fryklund Bengtsson guld i damer-63 kg efter 4 ippon vinster. Hon fick även ett extrapris för bästa tekniken bland damerna. Klubbens andra tävlande Robin Neijman kom på 5:e plats efter 3 vinster och 2 förluster. Tävlingen ingår i förberedningarna inför Senior-SM i juli som Judo Sundsvall kommer att arrangera i samband med SM-veckan i Sundsvall. Med på resan var även ångebon Olle Dvärby som numera tävlar för Östersunds Judo. Han kom på andra plats efter finalförlust mot en holländare. Samtidigt deltog några ungdomar på Västcup i Karlstad.

Västcup i Karlstad: Dubbla guld till Stefanie, guld till Erik.
På Västcup i Karlstad gick det bäst för Stefanie Biedron som fick guld både i u18 och u21 efter en kavalkad av olika ippontekniker. Även Erik Starfelt fick guld i sin klass, u15 +66 kg.Thea Johansson fick silver i klassen u15 - 44 kg. Simon Mellander erövrade  brons både u18 och u21.

3 JSsare på: hjälptränarutbildning Sundsvall
På fredag - lördag arrangerade vi en hjälptränarkurs  med deltagare från Ånge och Judo Sundsvall. Kursledare var Gerd Persson som på lördag hade hjälp av Linda-Lee Larsson. Sundsvall nyutbildade hjälptränare är Zebastian Persson, Emilia Sjödin och Ellen Olofsson.

3 JSare på veteranläger i Söderhamn
Samtidigt som de yngre tävlade i Karlstad och Tyskland deltog tre av klubbens äldre tränande på ett veteranläger i Söderhamn. Det var Linus Pedersen, Peter Svedberg och Patrik Lind som tillsammans med ett 20-tal andra veteraner från Rättvik, Bollnäs Söderhamn och Sundsvall tränade och svettades under Björn Stabos och Mats Westlunds ledning.

Kallelse till årsmöte: 16 mars 2015 kl 19.30, Judohallen
Ippongruppens träning börjar som vanligt kl 18.30 men kommer att kortas ned till en timma p g a årsmötet.

Nu på fredag, 20 mars: Lekafton för barn från 7 år.
Nu på fredag arrangeras en lekafton för barn från 7 år. Arrangemanget är öppet för alla, även dem som inte går på judo så det går bra att ta med kompisar.som inte tränar judo.

Barntävling i Ljusdal nu på lördag
Nu på lördag kommer vi att deltaga på en barntävling i Ljusdal tävlingen riktar sig till barn i u9, u11 och u13.

Inbjudan finns på anslagstavlan i Judohallen och det finns en länk med inbjudan i kalendern längst ned på sidan.
 

Vill du börja med Judo? Här finns all info du behöver
Klicka här för att få mera info om våra nybörjargrupper
Här anmäler du dig för att prova på judo
Klicka här för att komma till Klubbens Facebooksida

 

Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Start
Terminstart 2021 11 januari judohallen  Alla