Snabbinfo vecka 34

Vecka 35 startar höstterminen 2018
Efter en lång och mestadels varm sommar är det nu dags igen att börjar med judo igen. Vecka 35, med första träningsdag på måndag den 27 augusti börjar höstterminen!
Träningstiderna är dem samma som under vårterminen, men ni som var nybörjare under våren kan gärna flytta över till en fortsättningsgrupp i er ålder. Här är en länk till träningstiderna
Vår klubbidé är att ha passande träningsgrupper för alla! Därför har vi rätt många olika träningsgrupper och det kan ju vara lite förvirrande i början. Antingen testa ni de olika grupperna som passar i åldern eller så ta ni kontakt med huvudtränaren Wolfgang via e-post,
wolfgang@wjs.se eller via telefon 070-646 60 13,  så får ni hjälp.
 
Drygt 40 deltog i Aktiv Sommarlov med Judo Sundsvall.
Under veckorna 32 och 33 hade vi ett sommarläger isamarbete med Sundsvalls Kommuns "aktiv sommarlov" Drygt 40 barn mellan 6-15 år var med antingen enstaka pass eller på alla pass. 
Under dessa två veckorna hade vi judo utomhus i Nacksta, Granloholm, Bredsand, Ljustadalen, Birsta City och Skönsberg. Ett stort tack till alla ledare som hjälpte till under lägret.
Ett extra stort tack till H-G Sundström som inte bara var med på alla träningspass utan dessutom lagade mat för deltagarna som var med och tränade hela dagen.
Förutom HG var det Henrik Hagsved, Amanda Jönsson och Wolfgang som var med på alla pass. Stefanie Biedron, Mats Nordin, Thea Johansson, Oscar Johansson och Tammar Abbud hjälpte till när dem hade möjlighet.
 
14 graderade på sommarlägret 
På lördag fick de som var redo chansen att gradera. Av nybörjarna som började sin "judokarriär"  i samband med lägret var det 10 som graderade.
Här är alla som graderade:
Vit-gult: Axel Norman, Diljin Sheik Hassan, Ibrahim Derky, Kardo Najm, Katia Majm, Nadir Sheik Hassan, Neruz Sheik Hassan, Omar Sheik Hassan, Oscar Wiik och Emma Sundberg.
Gult: olle Zetterkvist
Grönt: Eddie Söderström
Brunt: Amanda Jönsson
 
 
Ska du prova på Judo eller ska du återuppta träningen?
Vårterminen för nybörjare och forsättare startar vecka 35!
Vad är judo egentligen? Klicka här

 

Kommande arrangemang

Arrangemang datum plats vem Anmäl senast Avresa/start/tider
Höstläger barn & ungdom 19-20 okt Judohallen från 7 år    
Gradering barn & ungdom 20 okt Judohallen från 7 år    
Bältescup 21 okt Söderhamn Alla 18 okt kl 20.00 08.00
Pokaljakt 6-2018 24 okt Judohallen Alla 23 okt invägning 17.30-18.00
Barndisco 26 oktober Judohallen från 6 år    
Katakurs 27-28 Okt Gävle Berörda    
Jubileumstävling 17 nov Sollefteå JK 50 år u9-u18 + öppen kategori    
Sundsvallscup2-2018 8 dec Judohallen Alla    
Dagen-efter-läger 9 dec Judohallen Alla