Snabbinfo vecka 42

Snabbinfo vecka 42
 
Ska du prova på Judo eller ska du återuppta träningen?
Klubbens fyra tävlande i Holland fick 6 medaljer med sig hem!
Under gångna helgen deltog fyra JSare på två stora internationella turneringar i Holland.
På lördag tävlade våra ungdomar i Emmen. Egentligen skulle det ha varit en juniorturnering för Stefanie och Tammar, men båda fick möta seniorer.  Där blev det en silvermedalj till Stefanie efter finalförlust mot en holländska som bland annat tagit medalj på Europacupen för seniorer. Tammar möte direkt i första matchen den blivande klassvinnaren från Holland, en senior som efter en jämn match lyckades kontra Tammars attack några sekunder innan slutet och därmed förpassade honom till återkvalet. Där vann Tammar sina matcher och fick därmed brons. Varken Erik och Emilia lyckades med att ta sig fram till medaljmatcher på lördag.
Det gick bättre för båda på söndag i Alkmaar. Emilia tog silver efter 5 ipponvinster och en förlust, Erik kom på bronsplats. Stefanie och Tammar upprepade sina placeringar från lördagen. Stefanie vann två matcher mot en engelska och en holländska men förlorade sedan mot en annan engelska och fick åter igen silver, Tammar förlorade semifinalen mot en norrman och vann sedan bronsmatchen mot en engelsman
 
40 deltog på förra veckans lekafton för barn
90 minuter lek. Fastän det var en vanlig vardag samlade arrangemanget 25 judobarn som hade med sig 15 kompisar som inte var medlemmar i klubben.
Dessa 40 barn togs han om av 7 tränare med Wolfgang i spetsen.
Förutom en massa lekar på judomattan blev det en fruktpaus och en kort judouppvisning av den parallellt tränade ippongruppen med tränare Robin Neijman.
 
Vecka 42: Föräldrainfo
Under hela veckan kommer vi att ha lite info om Judo Sundsvall. Det kommer alltid att genomföras samtidigt som barnen tränar eftersom många är i då ändå i Judohallen.
 
Nästa helg, lördag, 21 oktober: Bältescup i Söderhamn 
Nästa helg arrangerar Söderhamns Judoklubb en judotävling för alla kategorier. Eftersom de tävlande delas in efter nivå (nybörjare, avancerade) så är tävlingen lämplig för alla. Anmälningslista finns på anslagstavlan i Judohallen.
           
Vi ska testa intresset för falltekniksträning för vuxna
Visste du att det dör många fler på fallolyckor än genom trafikolyckor?  Med början på tisdag den 17 oktober och i 8 veckor fram till jul kör vi igång en kurs med falltekniksträning för vuxna. 
Övningarna kommer till stor del utföras på kastmattan, men det blir ingen renodlad judofallteknik utan målet är att man ska ha nytta av det utanför Judohallen.
Tiden blir 17.30-18.15. Kostnad blir 600 kr. Anmälningslista finns på anslagstavlan i Judohallen men du kan även anmäla dig via e-post till wolfgang@judosundsvall.com.
 
Restaurangchansen säsong 2017–2018 finns att hämta i JUDOHALLEN!
Dags för nya RESTAURANGCHANSEN:  Ät 2 – betala för 1.
Stöd Judo Sundsvall samtidigt som du äter och handla billigare själv!
RESTAURANGCHANSEN kostar 240 kr och redan efter 2-3 måltider ligger du på plus!
Istället för ett häfte fullt med kuponger kan du även välja att använda dig av en APP i mobiltelefonen. Eftersom du oftast (eller alltid?) ha med den missar du aldrig rabatten!
 
Brukar du ibland handla online? Gör det alltid via Sponsorhuset!
Visste du att alla dina spel från Svenska Spel kan ge pengar till Judo Sundsvall?
Det enda du behöver göra är att
 gå via Sponsorhuset så kommer automatiskt 3% av alla dina spel tillfalla Judo Sundsvall.
Så spara denna länk på din mobil, dator och surfplatta och använd den varje gång: www.sponsorhuset.se/judosundsvall/butik/svenskaspel
Glöm inte spela lagom, tack för ditt stöd!
 
Spara dina City Gross kvitton Lämna de i gula Citygrosslådan i Judohallen så får klubben en liten slant!
 
Efter 54 år judo, varav 44 som judotränare på heltid (de senaste 21 som deltid/heltidsanställd tränare i Sundsvall) kommer Wolfgang från och med 2018 trappa ned till deltid.
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Barnläger  15-16 mars Judohallen fråm 7 år    
Gradering 16 mars Judohallen från 7 år    
Bältescup (SLÅ-Cup) 17 mars Sollefteå alla 13 mars  
Pokaljakt 2-2019 18 mars Judohallen alla    
Judo Sundsvalls årsmöte 18 mars Judohallen medlemmar   19.30
Sörmlandsträffen & VeteranSwop 30 mars Oxelösund från u13> veteraner    
Helsinge Open (fd. Norrcup) 27 april Bollnäs u9> veteraner ons 17 april 19.30