Snabbinfo vecka 45

Finnish Judo Open 2018: Katastrofstart, 3 guld och stukade fingrar
Tävlingsresan till Finnish Open i Tampere började med upptäckten att Wolfgang hade bokad fel färja, bara till Åland, och fortsättningen därifrån skulle går för sent.  Efter att vi bokade en ny färja med en annan linje kom vi till slut i god tid till Tammerfors.
Vid invägningen vägde en av våra tävlande några hekto över. Till vår förvåning fanns det ingen ”Sauna” tillgängligt på idrottsanläggningen så det var bara att börja jogga. Även det fixade sig och äntligen kunde vi fokusera på judo.
Där gick det avsevärt bättre för flera av våra tävlande! Erik Starfelt var först ut och vann u18 -90 i ett dubbelmöte mot en ryskt tävlande. Han startade även i juniorklassen och vann i första matchen mot svenska mästaren i klassen och fick därmed revansch mot Köpingsgrabben som fördärvade Eriks SM-guldplaner i våras.
Stefanie Biedron gick för första gången i klassen -70 kg och vann juniorklassen efter 3 ipponvinster mot en tjej från Estland och två finskor. Hon startade även i damklassen, där var dem bara två tävlande. Det blev två ipponvinster mot en för Uppsala startande tysk tjej och en till guldmedalj.
Gustavs insats på Finnish Open slutade redan efter en knapp minut då han satt fingrarna i mattan och stukade dem så att han fick sluta. En snabb kontroll med röntgen på Tamperes universitetssjukhus visade dock att det inte vara någon fara och efter några dagars vila kan han börja träna igen.
Tammar Abbud hade ingen bra dag alls, men fick ända bronsmedaljer i både juniorer och bland seniorer vilket visar att han har en hög lägsta nivå.
Klubbens sista tredje bronsmedalj hämtades av Saeed Karimizadeh som kom på bronsplats i seniorklassen
 
 
 
 
Vi säljer NewBody!
Kan du hjälper till att sälja NewBody? Eller vill du beställa några NewBody produkter?
Prata med Wolfgang eller annan ledare.Det finns katalog på kontoret.
Vi hoppas att alla medlemmar säljer eller själva köpa minst 1 paket!
 
Vi har Restaurangchansen kvar! Hämtas i JUDOHALLEN Nya RESTAURANGCHANSEN:  Ät 2 – betala för 1.
Stöd Judo Sundsvall samtidigt som du äter och handla billigare själv! 
RESTAURANGCHANSEN kostar 260 kr och redan efter 2-3 måltider ligger du på plus!
Istället för ett häfte fullt med kuponger kan du även välja att använda dig av en APP i mobiltelefonen.
Eftersom du oftast (eller alltid?) ha med den missar du aldrig rabatten!
Hjälp oss att sälja häftet bland släkt och vänner! 
 
Judoträning i Gnarp! 
Judo Sundsvall har startat Judoträning i Gnarp. 
Vi tränar på tisdagar under ICA-affären. Det finns två grupper: en för barn 7-11 år (kl 17.45) och en för barn och ungdom från 10 år (kl18.45)
 
Brukar du ibland handla online? Gör det alltid via Sponsorhuset!
Bra, då skall du alltid gå via Sponsorhuset.se! Sponsorhuset har rabattavtal med över 600 nätbutiker som tex Hotels.com, CDON, Adlibris och inkClub. Rabatten delas mellan dig och Judo Sundsvall så länge du går via Sponsorhuset.se och klickar dig till butiken därifrån. Inget blir så klart dyrare och både du och vi tjänar pengar på det!
Nu finns sponsorhuset även som app till android och apple. Då blir det ännu enklare att handla så att klubben får en slant och du får rabatt! Klicka på länken nedanför för att komma till appen.
 
 
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Sommaruppehåll ordinarie träning 10 juni-25 augusti Världen      
Sommarträning tisdagar & torsdagar 11 juni - 22  augusti Judohallen Ungdomar, vuxna, ippongruppen   18.30-20.15
Sommarläger 13-17 aug Judohallen 6-15 år   mera info kommer  
Start höstterminen 26 augusti