Snabbinfo vecka 6

6 SM-medaljer till Judo Sundsvall
I helgen avgjordes Judo i Malmö. På seniorsidan blev det den här gången på en medalj.
Det var Stefanie Biedron som tog tog sig efter tre raka ipponvinster till final. Där blev det förlust mot Naemi Jaworowski från Staffanstorp.
På Veteran delen blev det guld till Mats Nordin som efter 3 vinster kan titulera sig svensk veteranmästere. Marita Prahl tog silver bland veteraner, Lars Johan Rönnlund fick en bronsmedalj i veteranklassen.
I juniorklassen blev det bronsmedaljer till Thea Johansson och Erik Starfelt. För Theas del var det första, men säkert inte sista SM medalj.
Gustav Sjöberg kom efter 3 vinster och 2 förluster på en 5e plats bland juniorer. Felicia Vängman och Oscar Johansson slutade båda på  7:e plats.
 
54 deltog i förra veckans pokaljakt
Förra måndag gick decenniums första pokaljakt av stapeln. Pokaljakt är en intern klubbtävling där man tränar på att tävla. Samtidigt som vissa tränar på att tävla så övar sig några andra på att döma och några lär sig att skriver listor och ta matchtider. Nybörjarna har chansen att prova på att tävla och lära sig hur en match går till. Avancerade har chansen att få mera tävlingsrutin och att pröva på nya tekniker under lite tuffare förhållanden än i vanlig randori. Av drygt 60 anmälda kom 54 till start. Som vanligt tävlade man först i ne waza. De som ville fick även gå två matcher i tachi waza. drygt 20 äldre ungdomar samt vuxna och föräldrar hjälpte till som domare, listförare och tidtagare.
 
18 mars, kl 20.00: Klubbens årsmöte!
Årsmöte för Judo Sundsvall är den 18 mars kl 20.00 i i Judohallen. Boka in det i kalendern!  Alla som är medlemmar, dvs betalat medlemsavgiften,  har rösträtt på mötet.
Välkomna 
 
Träning för nybörjare och fortsättare har startat Judoträning även i Gnarp! 
- Vad är judo egentligen? Klicka här
 
Brukar du ibland handla online? Gör det alltid via Sponsorhuset!
Vad kan vara enklare än att att kunna stödja på ett nätköp man ändå skulle ha gjort?  Utan att det kostar personen något extra!
Det finns idag 609 välkända nätbutiker att välja mellan och alla skänker pengar till vald förening om man handlar via Sponsorhuset.
 
Vi har Restaurangchansen kvar!
Restaurangchansen är giltig till och med den 31 augusti. Om du äter två - tre gånger lunch med två personer så har fått tillbaka kostnaden för häftet och klubben har tjänat 130 kr!
Du har även rabatt i över 40 affärer i Sundsvall!

 

Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
 Start nya nybörjare Kontinuerligt intag Judohallen & Gnarp Alla    
 Vecka 10 är all träning inställd!!          
 Pokaljakt 2-2020 26 februari Judohallen alla 25 februri  invägning 17.45-18.15
 Sportlovsläger Borlänge 28 feb-1 mars Borlänge Barm, ungdom, vuxna 20 februari se anslagstavlan
 Vårläger barn & ungdom fr. 7 år 13-14 mars Judohallen Barn /ungd från 7 år mera info kommer  
 Judo Sundsvalls Årsmöte 18 mars Judohallen Alla   Kl 20.00
Lekväll utan judo  25 mars kl 18.00  Judohallen  Barn & ungdom från 7 år