Info vecka 37 -2021

Liam kastarLinde Judo Open

Nu har vi i Judo Sundsvall äntligen deltagit på tävling igen sedan pandemins start, vi deltog på en tävling i Lindesberg som heter Linde Judo Open.

Vi hade 11 stycken som ställde upp och tävlade, det var en väldigt blandad trupp från åldern U13 till U21. Alla kom in till tävling men lite olika erfarenheter, några har tidigare tävlat på SM nivå och en del utanför Sverige medans delar av truppen endast hade tävlat i distriktet tidigare.

Så det blev en spännande dag där alla gick upp på tävlingsmattan med målet att göra sitt bästa och njuta utav att äntligen få tävla igen!

Vi lyckades få med oss fyra stycken medaljer hem, medaljerna kom via Erik Starfelt i U21 -81kg, Oscar H Johansson U18 -66kg, Madeleine Hedlund U15 -44kg och Elias Sjöström U13 -46kg.

Även de som inte tog medaljer gjorde väldigt bra matchen och fick med sig mycket från tävlingen. På söndagen så deltog vi även på ett randori läger där alla fick möjlighet att sparras med folk från hela Sverige. Många fick även revansch på de som dem hade förlorat mot på tävling.

Vi kan konstatera att det var en väldigt lyckad helg och nu ser vi fram emot att få fortsätta att tävla igen!

 

Prova på judo!

Höstterminen är i fullgång men det är inte försent att börja med judo för det, vi har löpande intag under hela höst och vårterminen!

Vi har grupper från nybörjare till elit, yngsta gruppen är från 4 år och sedan finns det massa grupper upp till 60+ år.

Är du intresserad utav att testa judo så kan du anmäla dig här.

För att se vilka träningstider som vi har för dig så klickar du här.

Varmt välkomna! 

 

Restaurangchansen

Fr.o.m. 1 september kan du köpa restaurangchansen hos oss i judosundsvall, vi har både häften och appkod att erbjuda.

Se mer om vad årets upplaga av restaurangchansen innehåller här. 

Pris: 260 kr

Du kan köpa dessa i judohallen eller via info@judosundsvall.com

 

Seniorträning 60+ (NYHET)

Vi har startat upp en ny grupp för seniorer 60+ där målet är att lära sig att falla rätt genom judons falltekniker, läs mer här!

 

A-judo

Från och med denna termin har vi döpt om Specialgruppen till A-judo, A-judo står för anpassad judo och är riktad till de med mentala och/eller fysiska funktionsnedsättningar. 

Fr.o.m. söndag 5 september så kommer även denna grupp kunna träna två pass i veckan, denna grupp passar både nybörjare och de som har tränat ett tag!

Läs mer om A-judo här.

 

Stor och liten

Nytt för denna termin är att vi även har stor & liten under vardagarna, nu kan ni träna både onsdagar och söndagar för samma pris!

Klicka här för att läsa mer om Stor & liten. 

 

Nytt tävlingssystem

Under hösten kommer ett nytt tävlingssystem börja att användas och det heter Smoothcomp. Via deras sida behöver man skapa en profil för att kunna anmäla sig till tävlingar framöver. Se till att skapa ett gratis konto där redan idag om du är intresserad utav att tävla.
När du har skapat din profil så ansöker du om att bli medlem i vår klubb, sök på Judo Club Sundsvall.