Info vecka 14 -2022

Judo SM 2022

Lördag och söndag den 2-3 april deltog Judo Club Sundsvall på SM i Oxelösund, klubben hade 11 stycken starter under helgen.

Först ut på lördagen var ålderskategorin U18, där deltog Johannes Sjöström, Liam Wahlberg, Elias Bergqvist och Simon Persson. För dem samtliga så var detta deras första SM som de deltog på, tyvärr blev det inga medaljer för killarna denna gång.
På lördag eftermiddag var det även dags för seniorerna att göra upp om SM medaljerna, här hade vi Thea Johansson som ställde upp i ålderskategorin över sin egen och fick gå två tuffa matcher. Tyvärr hamnade Thea utanför prispallen detta senior SM.

På söndagen var det dags för våra juniorer och veteraner att tävla. Här hade vi en väldigt bra start på dagen och kan nu gratulera Marita Prahl till titeln som Svensk mästarinna i Veteranklassen -57kg.
Herrarna som ställde upp i veteranklasserna var Mats Nordin, Hans-Göran Sundström och Mats Johansson. Samtliga ovan lyckades vinna varsin bronsmedalj efter många bra matcher.
När veteranerna var färdiga för dagen så var det den sista ålderskategorins tur att tävla, juniorklassen. I juniorklassen hade vi två stycken som deltog och de båda tävlade i -63kg klassen, det var Thea Johansson och Minea Gidlund. Thea gjorde bra matcher men fick tyvärr inte med sig några matchvinster denna gång, bättre gick det för klubbkollegan Minea som lyckades ta sig till en bronsmatch där hon tyvärr fick se sig slagen. Detta var Mineas första SM men lyckades ändå placera sig på en 5:e plats.

Snart är det dags för nya äventyr till Danmark och Island för delar av denna trupp.

VeteranSM

 

 

Gratis seniorträning

Från och med onsdag den 23 mars erbjuder vi fem onsdagar i rad seniorträning för nybörjare. Målet med träningen är att lära sig att fall rätt och träna på ett roligt sätt.

Läs mer om gratis tillfällena och om seniorträningen här. 

senior60

 

Läger 6-14 år, 8-9 april.

Fredag och lördag den 8-9 april arrangerar vi ett läger för de som är 6-14 år. Anmälan till lägret görs i judohallen på anslagstavlan.

Se mer info om lägret här.

 

Miniläger 4-5 år, 9 april

Lördag den 9 april arrangerar vi ett miniläger för de som är 4-5 år. Anmälan till lägret görs i judohallen på anslagstavlan.

Se mer info om lägret här.

 

Påskledighet

Vi har inga träningar under påskhelgen och påsklovet. Vi stänger fr.o.m. skärtorsdag den 14 april och öppnar igen måndag den 25 april.

Trevlig påsk!

 

Judodräkter

För er som har beställt judodräkter via oss så finns dem nu att hämta ut i judohallen. Prata med någon tränare för att få hjälp.

 

Föreningskläder

För er som har beställt föreningskläder via oss så finns dem nu att hämta ut i judohallen. Prata med någon tränare för att få hjälp.

Vaderade jackan och vattenflaskorna beräknas levereras V14. 

 

Sundsvalls Cup VT 2022

Lördag den 30 april arrangerar vi Sundsvalls cupen som är en tävling för alla.

Anmälan till Sundsvalls cup gör du via Smoothcomp, för att anmäla i Smoothcomp behöver du en inloggnig. Inloggningen skapar ni själva för att sedan ansöka om att ansluta dig till vår klubb. 

Klicka här för mer info om tävlingen och hur du skapar ett Smoothcomp konto. 

SCKlara

Prova på judo!

Vi har grupper från nybörjare till elit, yngsta gruppen är från 4 år och sedan finns det massa grupper upp till 60+ år.

Är du intresserad utav att testa judo så kan du anmäla dig här.

För att se vilka träningstider som vi har för dig så klickar du här.

Vi har löpande intag under hela terminen så du kan prova judo när du vill utifrån vårat schema.

Varmt välkomna! 

 

Corona riktlinjer

- Ni får inte komma till judohallen med förkylningssymptom. Ni måste vara helt symptomfri för att komma tillbaka och träna eller vara tränare.

- Vi fortsätter att använda handsprit innan vi går in på judomattan.

Vi följer de restriktioner som Folkhälsomyndigheten tar fram.