Info vecka 14 -2023

Sörmlandsträffen och Swedish Open för VeteranerSörmlandsträffen

Lördag den 1 april deltog 12 stycken från Judo Club Sundsvall på en av Sveriges största judotävlingar, i år samlade tävlingen cirka 300 starter i ålderskategorierna U15-Veteran. Vi hade en fantastisk tävlingsdag och alla fick vinna matcher, bäst gick det för Johannes Sjöström som vann i U21 -73kg samt lyckades ta en bronsmedalj i U18 -73kg. Johannes gjorde fin judo och stod för en blandning av tekniker under sina matcher och visade stor form. 

Totalt lyckades vi vinna tolv medaljer, de övriga medaljerna kom via: Ida Lomvik som tog silver i både U21 -52kg samt U18 -52kg, Albin Lomvik brons i U15 -42kg, Isabelle Hedlund guld i U18 -40kg och silver i U15 -36kg, Liam Wahlberg brons i U21 -60kg, Madeleine Hedlund silver i U21 -57kg, Simon Persson brons i U21 -73kg, Hans-Göran Sundström brons i Veteran -90kg, Fredrik Berglund brons i Veteran -90kg. 

Elias Sjöström som även deltog gjorde väldigt bra matcher och tog sig till en semifinal där han tyvärr fick en skada och fick sedan stryka sig från tävlingen så tyvärr hamnade Elias utanför prispallen denna gång. 
Övriga deltagare som deltog och även vann matcher var Theo Nordkvist i U15 -46kg och Lars-Johan Rönnlund i Veteran -100kg.

Med dessa fina resultat så slutade vår klubb på en tredje plats i Bästa klubb topplistan, det var 43 klubbar som deltog från Sverige, Finland, Polen och Serbien.

 

Inställda träningar under påsk

Under påsken kommer vi ha inställda träningar. Se datum som berörs nedan.

Skärtorsdag den 6 april: Samtliga grupper är inställda, undantag för Ipponjudo +15 år.

Påsklovet, 10-16 april: Samtliga grupper inställda, undantag för Ipponjudo +15 år.

 

Loppis i judohallen

Vi ber alla våra medlemmar att skänka saker vi kan sälja på våran loppis och pengarna vid försäljningen går till föreningen. 
Det kan vara leksaker, böcker, prydnadssaker, tavlor, kläder, husgeråd, lampor, smycken. Sakerna skall vara hela och rena. Vi tar inte emot möbler och andra större saker. 

Vi ser helst att sakerna redan är märkta med ett pris, tex. sätt en maskeringstejp på saken du vill skänka och skriv med en tuschpenna summan som är lämplig vid försäljning på loppis.  

Mer info om kommande event i judohallen kommer.  

 

Prova på judo!

Vi har grupper från nybörjare till elit, yngsta gruppen är från 4 år och sedan finns det massa grupper upp till 60+ år.

Är du intresserad av att testa judo så kan du anmäla dig här.

Vi har löpande intag under hela terminen så du kan prova judo när du vill utifrån vårat schema.

För att se vilka träningstider som vi har för dig så klickar du här.

Varmt välkomna! 

 

Corona riktlinjer

- Ni får inte komma till judohallen med förkylningssymptom. Ni måste vara helt symptomfri för att komma tillbaka och träna eller vara tränare.

- Vi fortsätter att använda handsprit innan vi går in på judomattan.

Vi följer de restriktioner som Folkhälsomyndigheten tar fram.