Sommarlovsjudo

SommarlovsjudoVälkommen till Judo Sundsvalls sommarläger för nybörjare mellan 6 till 15 år.

Fullbokat! Anmäler du dig hamnar du på en väntelista som vi kontaktar om vi skulle få några avhopp!

Måndag 2 augusti börjar detta sommarläger och pågår till fredagen 6 augusti, varje dag kommer det att vara två judoträningar.

Första passet börjar klockan 10:00 och är en timma långt, efter första passet så bjuder vi på lunch till alla deltagare på lägret. 12:30 kommer dagens andra pass att börja och även det kommer att vara en timma långt, så 13:30 är det slut för dagen. 

På fredagen 6 augusti så kommer det att genomföras en gradering för de som har deltagit på samtliga 10 pass, graderingen innebär att du visar upp de judotekniker som du har lärt dig och när du blivit godkänd får du rätten att bära andra bältet i judo som är vitt bälte med gul markering.

Hela denna vecka är gratis att delta på men en föranmälan krävs via detta formulär , du anger sommarläger och eventuella allergier i rutan ”kommentar”.

Vi har max 40 platser på detta läger så det är först till kvarn som gäller, efter du har skickat in din anmälan så kommer du få en bekräftelse om du har fått en plats på lägret.

Kläder

Ta på dig träningsoverall eller andra oömma kläder.

Det bör helst inte finnas några dragkedjor eller andra hårda detaljer på kläderna då dessa skulle kunna riva eller på annat sätt skada dig eller dina träningskamrater.

Kom även ihåg att ta med dig vattenflaska till träningarna.

Har ni frågor eller funderingar så är ni varmt välkommen att höra av er på 073-0377992 eller info@judosundsvall.com