Info vecka 17 -2024

Uppsala Judo Cup

I lördags den 20 april deltog tre stycken från Judo Club Sundsvall på e tävling i Uppsala. De som deltog var Alfred, Lukas och Milian Stenskog. Alla tre tog vasin medalj, bäst gick den för Lukas som vann en guldmedalj. Alfred och Milian vann varsin bronsmedalj. Syskonen Stenskog har sin nästa tävling i Norge den 27 april tillsammans med 11 andra från vår klubb. 
 

Stängt 30 april och1 maj

Samtliga träningsgrupper är inställd följande datum:

Tisdag den 30 april (Valborgsmässoafton). 

Onsdag den 1 maj (röd dag).

 

Sponsorer till NM 2024 i Sundsvall

Vi i Judo Club Sundsvall arrangerar nordiska mästerskapen i judo den 25-26 maj i Baldershallen i Sundsvall och söker nu sponsorer för att kunna utföra en så bra tävling som möjligt. 
Tävlingen beräknas samla 650 startande atleter i åldrarna 14-79år från Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Åland och Färöarna. 
Vi har olika typer av sponsorpaket så om du är intresserad av mer information kan du kontakta oss på info@judosundsvall.com

 

Funktionär vid NM 2024 i Sundsvall

Vi i Judo Club Sundsvall ska arrangera nordiska mästerskapen i judo, det kommer gå av stapeln den 25-26 maj 2024. 
För att kunna genomföra detta arrangemang så behöver vi ha hjälp av så många som möjligt under denna helg. 
För att kunna fördela ut folk på olika arbetsuppgifter så har vi här skapat ett formulär som vi vill att ni fyller i för att underlätta vårt arbete med schemaläggning. 


Klicka här för att fylla i formuläret! 

Har ni några frågor går det bra att återkomma till robin@judosundsvall.com eller info@judosundsvall.com

Tack på förhand!

 

Beställning av judodräkter

Sedan 2023 har vi ett samarbete med ett företag som heter Ippongear och där kan du som medlem i Judo Club Sundsvall beställa judodräkt med rabatterat pris.

Se mer info här!