Info vecka 20 -2024

Budo Nord Cup 2024 i Lund

Lördag den 11 maj deltog tre stycken från Judo Club Sundsvall på en stor internationell tävling i Lund som samlade drygt 400 tävlande från 15 nationer.

Bäst gick det för Albin Lomvik som på ett övertygande sätt vann guld i både U15 -46kg samt U18 -46kg, Albin vann alla matcher på poäng och visade en tekniskt bra judo. Stefanie Biedron som numera bor i Uppsala men representerar oss i Judo Club Sundsvall fick många tuffa och bra matcher och lyckades ta en 5:e plats i senior -63kg. Klubbens sista deltagare var Ida Lomvik som deltog i både U18 -57kg samt senior -57kg, denna gång blev Ida oplacerade men gjorde väldigt bra matcher och lyckades få med sig några vinster men det räckte tyvärr inte denna gång. 
Nästa tävling för dessa tre är nordiska mästerskapen i Sundsvall 25-26 maj där de alla har goda chanser på medaljer!

 

Nytt system vid Pokaljakten den 13 maj

Måndag den 13 maj arrangerar vi Pokaljakten för alla som är födda mellan 2007-2018. 
Tävlingen anmäler ni er till via Smoothcomp, se länk nedan. 
Ni behöver skapa ett gratis konto på Smoothcomp för att kunna anmäla er. 
Detta är första gången som vi använder Smoothcomp vid en Pokaljakt, om ni har konto i Smoothcomp sedan tidigare så använder ni erat befintliga konto. 
Skulle ni vilja ha hjälp med konto så kontakta er tränare eller mejla på robin@judosundsvall.com

Se till att registrering av konto samt anmälan är färdigt innan 17:00 vid incheckning så att vi har möjlighet att starta tävlingen på utsatt tid. 

Klicka här för att komma till tävlingen i Smoothcomp!

 

Sponsorer till NM 2024 i Sundsvall

Vi i Judo Club Sundsvall arrangerar nordiska mästerskapen i judo den 25-26 maj i Baldershallen i Sundsvall och söker nu sponsorer för att kunna utföra en så bra tävling som möjligt. 
Tävlingen beräknas samla 650 startande atleter i åldrarna 14-79år från Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Åland och Färöarna. 
Vi har olika typer av sponsorpaket så om du är intresserad av mer information kan du kontakta oss på info@judosundsvall.com

 

Funktionär vid NM 2024 i Sundsvall

Vi i Judo Club Sundsvall ska arrangera nordiska mästerskapen i judo, det kommer gå av stapeln den 25-26 maj 2024. 
För att kunna genomföra detta arrangemang så behöver vi ha hjälp av så många som möjligt under denna helg. 
För att kunna fördela ut folk på olika arbetsuppgifter så har vi här skapat ett formulär som vi vill att ni fyller i för att underlätta vårt arbete med schemaläggning. 


Klicka här för att fylla i formuläret! 

Har ni några frågor går det bra att återkomma till robin@judosundsvall.com eller info@judosundsvall.com

Tack på förhand!

 

Gratis terminsavslutnings läger 31 maj till 1juni! 

Vi har nöjet att kunna berätta att med hjälp av en sponsor så bjuder de alla deltagare vid årets terminsavslutningsläger på deltagaravgiften! Har ni redan betalat avgiften så skickar ni ett mejl till info@judosundsvall.com så kollar vi på en lösning för det! Lägret är för alla mellan 6-15 år.

Anmälan till lägret gör ni här!

 

Beställning av judodräkter

Sedan 2023 har vi ett samarbete med ett företag som heter Ippongear och där kan du som medlem i Judo Club Sundsvall beställa judodräkt med rabatterat pris.

Se mer info här!