Info vecka 21 -2024

Skol RM och Judofestivalen

Fredag den 17 maj deltog elva stycken från Judo Club Sundsvall på Skol RM som är för elever i mellan samt högstadiet. I kategorin mellanstadiet ställde vi upp med Alfred, Lukas samt Milian Stenskog. Bäst gick det denna gång för Lukas Stenskog som lyckades vinna ett brons i -34kg. 
Under eftermiddagen gjorde högstadieeleverna Ida Lomvik, Albin Lomvik, Isabelle Hedlund, Pelle Grindebäck, Valter Lidgren, Frank Ahnborg och Elias Sjöström upp om medaljerna. Bäst gick det för Ida Lomvik - 57kg som tog sin till final och fick möta samma motstånd som hon mötte i finalen på U18 SM i våras. Tyvärr blev det ingen vinst denna gång i finalen men Ida vann ett silver. Även Elias Sjöström och Albin Lomvik vann medaljer och denna gång blev det brons till dem båda. 

Efter Skol RM väntade Judofestivalen som är ett läger för alla åldrar. De som deltog från Sundsvall var Mats Johansson, Elias Sjöström, Ida Lomvik, Albin Lomvik, Pelle Grindebäck, Milian Stenskog, Alfred Stenskog, Lukas Stenskog, Peter Sellgren, Elsa Sellgren.

I samband med Judofestivalen så arrangerar även en gradering till svart bälte i judo och där hade vi både Ida Lomvik och Elsa Sellgren som deltog och båda våra aktiva klarade sin gradering och innehar nu svart bälte. Stort grattis!

 

Pokaljakten den 13 maj

Måndag den 13 maj arrangerade vi terminens sista Pokaljakt, för första gången använde vi den digitala tävlings plattformen Smoothcomp och kunde dessutom sända några av matcherna live via deras streamingtjänst. Tävlingen samlade totalt 64 starter denna gång. Vi hoppas att även fler vågar prova på att delta under hösten vid Pokaljakten som är en klubbtävling. 

De aktiva som nått sin nivå för att få nästa pris/pokal kommer att få dem utdelade i samband med terminsavslutningslägret den 31 maj- 1 juni. Kom ihåg att anmäla er till det lägret som dessutom är gratis denna gång! Klicka här för att anmäla dig till lägret!  

Läs mer om Pokaljakten här.

 

Sponsorer till NM 2024 i Sundsvall

Vi i Judo Club Sundsvall arrangerar nordiska mästerskapen i judo den 25-26 maj i Baldershallen i Sundsvall och söker nu sponsorer för att kunna utföra en så bra tävling som möjligt. 
Tävlingen beräknas samla 600 startande atleter i åldrarna 14-79år från Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Åland och Färöarna. 
Vi har olika typer av sponsorpaket så om du är intresserad av mer information kan du kontakta oss på info@judosundsvall.com

 

Funktionär vid NM 2024 i Sundsvall

Vi i Judo Club Sundsvall ska arrangera nordiska mästerskapen i judo, det kommer gå av stapeln den 25-26 maj 2024. 
För att kunna genomföra detta arrangemang så behöver vi ha hjälp av så många som möjligt under denna helg. 
För att kunna fördela ut folk på olika arbetsuppgifter så har vi här skapat ett formulär som vi vill att ni fyller i för att underlätta vårt arbete med schemaläggning. 


Klicka här för att fylla i formuläret! 

Har ni några frågor går det bra att återkomma till robin@judosundsvall.com eller info@judosundsvall.com

Tack på förhand!

 

Gratis terminsavslutnings läger 31 maj till 1juni! 

Vi har nöjet att kunna berätta att med hjälp av en sponsor så bjuder de alla deltagare vid årets terminsavslutningsläger på deltagaravgiften! Har ni redan betalat avgiften så skickar ni ett mejl till info@judosundsvall.com så kollar vi på en lösning för det! Lägret är för alla mellan 6-15 år.

Anmälan till lägret gör ni här!

 

Sommarträning 

Under sommaren kommer vi att erbjuda begränsat med träningar. Tidigare har vi endast haft träningar för vår tävlings grupp över 15 år men från denna sommar så inför vi även träningar en gång i vecka för alla barn och ungdomar mellan 6-14år. Sommar schemat är mellan vecka 24 till vecka 33. Vid förändringar kommuniceras det via vår hemsida samt sociala medier, @judosundsvall
Se träningstider nedan:

TisdagIpponjudo +15 år18:30-20:15
TorsdagSommarjudo 6-14år17:30-18:30
TorsdagIpponjudo +15år18:30-20:15
LördagIpponjudo +15år10:00-12:00


 

 

Beställning av judodräkter

Sedan 2023 har vi ett samarbete med ett företag som heter Ippongear och där kan du som medlem i Judo Club Sundsvall beställa judodräkt med rabatterat pris.

Se mer info här!