Info vecka 47 -2023

Pokaljakten 6-18år

Måndag den 27 november arrangerar vi årets sista Pokaljakt, kom ihåg att anmäla er till tävlingen i förhand via länken nedan. 

Tjejträningen 6-9år har träning som vanligt (kan även delta på Pokaljakten), de grupper med start 17:15 samt 17:30 ersätts med Pokaljakten. 

Läs mer om Pokaljakten samt anmäl er här!

 

Trollträffen 2023

I helgen hade vi två aktiva som deltog på en tävling i Trollhättan som samlade drygt 550 startande. 

De som deltog från Sundsvall var Albin och Ida Lomvik. De både ställde upp i sina ordinarie ålderskategorier men provade även lyckan i åldersklasserna ovanför sina ordinarie. Albin var först ut på lördagen och tävlade i U15 -46kg och gjorde det med bravur, efter fyra matchvinster hade Albin vunnit guld. Senare under lördagen deltog Ida i U21 -57kg och efter tre vinster och en förlust vann Ida en silvermedalj i ålderskategorin ovanför sin ordinarie. 

Dag två var det dags för Albin att delta i en äldre ålderskategori men eftersom att de ej fanns några att möte i Albins viktklass testade han att även kliva upp en viktklass. Det blev tufft motstånd som slutade med två förluster men Albin gjorde väldigt bra matcher och visade på ett stort mod. 
Ida tävlade dag två i sin ordinarie ålderskategori U18 och var ohotad hela vägen till finalen. Finalmatchen blev tuff och Ida fick tyvärr se sig besegrad av hemmafavoriten denna gång och fick nöja sig med en adra silvermedalj denna helg. 

 

Prova på judo!

Vi har grupper från nybörjare till elit, yngsta gruppen är från 4 år och sedan finns det massa grupper upp till 60+ år.

Är du intresserad av att testa judo så kan du anmäla dig här.

Vi har löpande intag under hela terminen så du kan prova judo när du vill utifrån vårat schema.

För att se vilka träningstider som vi har för dig så klickar du här.

Varmt välkomna! 

 

Beställning av judodräkter

Sedan Maj 2023 har vi ett nytt samarbete med ett företag som heter Ippongear och där kan du som medlem i Judo Club Sundsvall beställa judodräkt med rabatterat pris.

Se mer info här!

 

Sundsvalls Cup 2024

Lördag den 13 januari arrangerar vi en tävling i judohallen som är för alla födda 2017 eller tidigare.

Ni kan anmäla er redan nu till tävlingen via Smoothcomp, saknar ni konto på sidan så kan ni få hjälp av en tränare eller följa instruktionen på sidan. 

Läs mer samt anmäl dig här!

Välkomna!