Info vecka 6 -2024

Svenska mästerskapen 2024

Under helgen avgjordes SM i Trollhättan för U18 till Veteran, Sundsvall deltog med 14 stycken aktiva under tävlingen och kom hem med sju medaljer.
Det blev två SM guld, de som blev svenska mästare var Robin Neijman (Veteran 30-39 år -90kg) och Fredrik Berglund (Veteran 40-49 år -90kg).
Judo Club Sundsvall vann även tre silver via Ida Lomvik, Isabelle Hedlund samt Marita Prahl. De två bronsmedaljerna som Sundsvall vann var via Mats Nordin och Marita Prahl (Marita tävlade i dubbla klasser). Sundsvall slutade på en 6:e plats på listan över bästa klubbar som deltog, 45 klubbar var med och gjorde upp om medaljerna under helgen.
Nu väntar en intensiv vårtermin för våra tävlings aktiva med många tävlingar och hårda förberedelser inför terminsavslutningen som blir nordiska mästerskapen i Sundsvall den 25-26 maj.

Pokaljakt den 5 februari

Måndag den 5 februari är det dags för årets första Pokaljakt, det är en tävling som passar för alla.
Inför årets första tävling har vi även infört ett nytt pris som ni kan vinna, läs mer om det via länken nedan.

Kom ihåg att anmäla er till tävlingen, ni hittar mer info, länk till anmälan samt regler här!

Träningsgrupperna Teknikjudo 7-9 samt Teknikjudo 10-14 måndag den 5 februari är inställd i samband med Pokaljakten.

Prova på judo!

Vi har grupper från nybörjare till elit, yngsta gruppen är från 4 år och sedan finns det massa grupper upp till 60+ år.

Är du intresserad av att testa judo så kan du anmäla dig här.

Vi har löpande intag under hela terminen så du kan prova judo när du vill utifrån vårat schema.

För att se vilka träningstider som vi har för dig så klickar du här.

Varmt välkomna!

Beställning av judodräkter

Sedan 2023 har vi ett samarbete med ett företag som heter Ippongear och där kan du som medlem i Judo Club Sundsvall beställa judodräkt med rabatterat pris.

Se mer info här!

Drakstaden Cup

Lördag den 13 april arrangerar vi en tävling för alla som är födda mellan 2017 till 2010.
Denna tävling passar för alla och är en perfekt första tävling att prova på.